Kansanravitsemus

Opintopisteet: 5
Ilmoittautuminen on avoinna: Ei
Ilmoittautumisaika alkoi: 02.02.2018
Ilmoittautumisaika päättyi: 19.03.2018
Ilmoittautumislinkki: Avaa klikkaamalla
Opintojakso alkoi: 19.03.2018
Opintojakso päättyi: 31.05.2018
Korkeakoulu: Helsingin yliopiston avoin yliopisto
Kieli: Suomi
Aihealueet: Alkutuotanto (maatalous), Eliöt, Hyvinvointi, Kulttuuri, Luonnontuotteet ja materiaalit, Ruoka ja ravitsemus, Ympäristö

Opintojakson tavoitteena on mm. oppia ymmärtämään ravitsemustieteen ja ruoankäytön historiaa sekä selittää, miten tutkitaan ravinnon ja terveyden välisiä yhteyksiä. Lisäksi tutustutaan yksilöiden ja yhteisöjen ruoankäyttöön vaikuttaviin tekijöihin.