Opintopisteet: | 5 |
Ilmoittautuminen on avoinna: | Ei |
Ilmoittautumisaika alkoi: | 02.02.2018 |
Ilmoittautumisaika päättyi: | 19.03.2018 |
Ilmoittautumislinkki: | Avaa klikkaamalla |
Opintojakso alkoi: | 19.03.2018 |
Opintojakso päättyi: | 31.05.2018 |
Korkeakoulu: | Helsingin yliopiston avoin yliopisto |
Kieli: | Suomi |
Aihealueet: | Alkutuotanto (maatalous), Eliöt, Hyvinvointi, Kulttuuri, Luonnontuotteet ja materiaalit, Ruoka ja ravitsemus, Ympäristö |
Opintojakson tavoitteena on mm. oppia ymmärtämään ravitsemustieteen ja ruoankäytön historiaa sekä selittää, miten tutkitaan ravinnon ja terveyden välisiä yhteyksiä. Lisäksi tutustutaan yksilöiden ja yhteisöjen ruoankäyttöön vaikuttaviin tekijöihin. |